Facebook Header

Vi setter fokus på Arendal Sentrum’s mange kvaliteter.

I regi av Sørco har Arendal Byutvikling nå laget en kampanje som vil belyse noen av de mange kvalitetene som finnes i sentrum. Flere og flere oppdager mengden av tilbud og muligheter som finnes i Arendals historiske sentrum, og flere og flere benytter området regelmessig. Det gleder oss å se at byen er på full fart fremover! Sentrum er unikt.

Når man tenker seg om, så er det ekstremt mange tilbud og opplevelser du kun finner i sentrum. Har du noen gang prøvd å legge til med båten din for å spise et bedre måltid på Stoa?….det er mulig i sentrum. Har du kastet bowlingkula på Harebakken uten at man knuser noe?…. det går fint i sentrum.  Det finnes veldig mange flotte eksempler, og noen vil vi ta frem i denne kampanjen. Målet er å vise kvalitetene sentrum har fremfor å snakke ned andre områder.

Har du «vinnerlykke», så kan det være lurt å følge med på denne siden:  https://www.facebook.com/Arendal-Byutvikling-172360513490358/

Nyt byen vår!

Her kan du fortløpende se annonsene etterhvert som de har blitt publisert:

Reklamekampanjen er også blitt omtalt redaksjonelt 

Les hele artikkelen her: http://www.agderposten.no/nyheter/arendal-byutvikling-vil-minne-folk-pa-alle-byens-tilbud-1.2272594

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *