Sørco AS støtter Grane Arendal håndball

Sørco brenner for positiv utvikling på Sørlandet! For oss er det derfor naturlig å fortsette som sponsor for Grane Arendal håndball.

Ny sponsorkontrakt er inngått – vi gleder oss!

 

Skrevet av graneknut 10.04.2017: (http://www.granehandball.no/ )

Grane Arendals damelag hadde to matchballer på hjemmebane til å avgjøre seriemesterskapet og opprykk til 1. divisjon. Oppgjøret lørdag mot Glassverket 2 startet trått med 0-5-ledelse til drammenserne, men Arendalsjentene klarte å snu kampen og vant til slutt solid 38-23. Dermed var de to nødvendige poengene for å vinne serien sikret og Granejentene kunne feire nytt opprykk til 1. divisjon. Søndagens oppgjør mot Gjerpen 2 endte i tap 22-23, men denne kampen var da uten betydning for tabellsituasjonen.

Nå tar Granejentene ferie, før sesongforberedelsene starter igjen i mai, men – torsdag 20. april har klubben åpen trening i Sparebanken Sør Amfi for spillere som har ambisjoner og ønsker om 1. divisjonsspill neste sesong og vi vet at det dukker opp flere spennende spillere på denne treningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *